Цени

КОРПОРАТИВНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

За корпоративни и индивидуални услуги, цените се изготвят според изискванията на клиента и в последствие се изпраща оферта! За получаване на такава, моля ползвайте контактната форма.

СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

Това определяте Вие. Цените за видеозаснемане, които предлагаме, са преценени така, че да отговарят на различни бюджети и изсквания. Сами можете да изберете услугите, необходимата техника и да изчислите колко би струвало да заснемем Вашата сватба, като използвате нашия сватбен калкулатор.
Обикновено започваме да снимаме успоредно при булката и младоженеца и оставаме до последният ритуал в ресторанта, което най-често е в рамките на 8 часа. Тъй като понякога графика на сватбата е твърде натоварен и тези 8 часа са недостатъчни, ние сме на разположение за допълнителни часове видеозаснемане /оувъртайм/, които се добавят към изчисления бюджет.
В зависимост от броя видеографи и резолюцията на видеото се определя цената на допълнителните часове. Двама видеографи - 300 лева на час. Трима видеографи - 440 лева на час.
Срока за обработка и предаване на монтиран филм и/или трейлър е до 180 календарни дни, считани от датата на събитието.
В зависимост от разстоянието се начисляват транспортни и хотелски разходи, които са посочени в калкулатора.
В последните години нашите младоженци започнаха да организират своята сватба поне година по-рано. Ние бихме Ви препоръчали да не чакате последния момент, тъй като е твърде вероятно вече да сме ангажирани.
След като попълните и изпратите запитване, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа от получаването му, за да си уговорим среща. За запазване на дата е необходимо да се преведе авансово плащане по банков път в размер на 1000 лева.
* Задължителни полета
0лв.